Best of Pavel Moric 2017

4.6.2017 Praha

Seminář The Best of Pavel Moric 2017 je o tom nejlepším, co jsem s vámi zažil, co mě inspirovalo, co jsem vymyslel, objevil, dozvěděl se za poslední rok.
Jde o už tradiční seminář, celodenní akci kterou pro vás chystám v průběhu celého roku. Připravuju si pro vás to nejhodnotnější, aby vám tento den přinesl užitek, nová uvědomění a podporu na cestě životem.

Seminář The Best of Pavel Moric 2017 je o tom, že roste se mnou. Během celého roku sbírám poctivě nové tipy, inspirace, zkušenosti, zapisuji si je a třídím... abych je mohl po svým předat vám všem právě na semináři Best of.

Vybírám příklady a příběhy, které opravdu otevírají oči, a naše uvědomnění pak může poskočit na vyšší úroveň. Úroveň, kde můžeme žít zase o něco svobodněji a opravdověji - prostě radostněji.

Ukážu vám různé souvislosti pro větší porozumění toho, jací jsme, jak fungujeme, ale i proč se nám děje to, co se nám děje.

Budeme spolu vybrušovat naše myšlení, pohled na sebe a na životní lekce, které mívají nejrůznější charakter.

Podíváme se na postupující debilizaci společnosti a jednotlivců, co to konkrétně znamená a jak z toho ven.

Jak realizovat sve záměry ohledně čehokoli a jaké ingredience je třeba do této tvorby přidat přidat.

Přístup k našemu potenciálu a jeho úskalí. Háček je v tom, že v cestě nám stojí náš vnitřní svět plný zlozvyků, nedůvěra, lenost, strach a nevědomost. Řekneme si, co se s tím dá dělat.

Ukážeme si, jak postupně pracovat se svou "vnitřní divokou džunglí"

Dostaneme příležitost podívat se blíž na své neurotické myšlenky a prozkoumat různé zažité modely chování. Ukážeme si, jak bezpečné prostředí plné přijetí sama sebe a lásky k sobě nám umožní více nadhledu, a tím taky možnost s těmito věcmi pracovat.

Zvědomíme si možnosti, jak na sobě pracovat - co to vlastně znamená, k čemu směřovat a co k tomu potřebujeme.

Nebudeme nikam spěchat, ani se honit. Po celý den se budeme řídit hesly jako: klidná mysl, jednoduchost, systém, rytmus, integrita a trpělivost.

Humor a uvolněnost je klíč k tomu tyhle celkem velký témata zlehčit a vidět z potřebného nadhledu. Ideální je prosmát se k uvědomění si vlastních limitů a sebestřednosti našeho ega. Dospět k přirozenosti a klidné mysli.

Pokud vás to ještě pořád neodradilo, mám tu vzkaz pro posery:

Nic nezaručuju jako jisté. To je opravdu iluze. Je-li v řádu věcí, že se něco má podělat, Bůh ti zkrátka vtrhne do života a vysměje se ti do ksichtu. A pak je jedno, jakou máš pojistku, nebo vychytávku. Život sám je vždy dál, hlouběji a hraje líp. Tvůj úkol je umět jít s tím, co to po tobě chce. Umět s životem tančit a oddávat se mu, ale taky se s ním třeba i porvat, pokud to po tobě chce.

Těším se na všechny, které tyto témata zajímají a vidí v mém celoživotním know-how hodnotu. Uvidíme se v něděli, 4. června 2017 v hotelu Step, Praha.

Vstupenky: bit.ly/best-of-moric-2017


zpět na přehled